© Copyright Installatiebedrijf Anker 2016
Made by TDV
HOME OVER ONS DIENSTEN FOTO GALLERY CONTACT ACTIES!!

DIENSTEN

CV-ketels

De Centrale Verwarming is niet meer weg te denken uit het moderne huishouden. Daarom is het belangrijk dat deze installatie naar behoren functioneert. En net als met veel dingen is het ook bij de verwarming zo: je mist het pas als het er niet meer is.Voor het jaarlijkse onderhoud, de installatie, controle of vervanging van uw oude ketel. Wij staan graag voor u klaar.

Loodgieterswerk

Het loodgietersvak is erg divers, van het repareren van een keukenkraan tot buitenkraantje, lekkages, toiletreparaties, renovaties. Wij verzorgen het leidingwerk voor de badkamer, nieuwe keuken tot cv- ketels.

Dakwerk

Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak veel te verduren. Een goed aangelegd dak en het juiste onderhoud ervan is daarom zeer belangrijk. Wij zorgen voor de aanleg van dakbedekking en dakbehandeling. ook voor al uw zink- en loodwerk bent u bij ons op het juiste adres.

Zonnepanelen

Ons bedrijf is dé specialist in zonnepanelen en de goedkoopste van Nederland. Onze zonneboilers worden onder KIWA-keur geleverd en zijn in no-time terugverdiend! Kies daarom de boiler die past bij uw huis en bespaar tot 70% op de kosten voor warmwater. Wij adviseren u graag bij uw keuze, u bent bij ons in vertrouwde handen. Vraag vrijblijvend om een kosten- besparingscalculatie.

Luxe badkamers

Een luxe badkamer, van alle gemakken voorzien. Dat wil toch iedereen? Wij zijn de specialist en denken graag met je mee om jouw badkamer tot in de laatste details in luxe af te werken.

Tegelwerk

Tegels plaatsen is een vak apart. Ons bedrijf is zeer ervaren met het zetten van wand- en vloertegels. In onze showroom kunt u een aantal voorbeelden bewonderen.U vindt hier beslist iets wat bij u past.
CV, LOODGIETERSWERK - ZAAMHEDEN, BADKAMER- RENOVATIE, VERWARMING ZONNEPANELEN, BOILERS, VLOERVERWARMING, DAK- BEDEKKING.
BEL DIRECT: 0182-602528
DIENSTEN